Waarom relatiecoaching?

 

Relatiecoaching kan je helpen het cirkeltje waarin je zit te doorbreken. Regelmatig weet je het niet meer. Is dit het nou? Wil ik met hem of haar de rest van mijn leven doorbrengen? Persoonlijk vind ik het woord therapeut wat zwaar klinken, dus zo noem ik mezelf liever niet. Dus dan maar coach. Ik ben laagdrempelig, nuchter en positief en om die reden praten veel mannen ook heel makkelijk met mij.

Doordat ik ben opgeleid als coach, maar ook als bemiddelaar en echtscheidingsmediator kan ik helpen om de communicatie tussen jullie weer op gang te krijgen. En denk nou niet: “mijn man is ook een moeilijke prater, dus dat gaat toch niet lukken” want ik ben er nog geen één tegengekomen die niet binnen korte tijd mij in vertrouwen nam.

Gratis videoserie

Ben je bang dat je partner verliefd is op een ander? Dan heb ik voor jou een videoserie gemaakt waar je in drie video’s leert hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je vindt de gratis videoserie hier.

 

Wie ik coach

Ik coach stellen die er echt het liefst samen uit willen komen. Als je dus alleen maar mee wilt doen aan relatiecoaching omdat je geen nee kunt zeggen tegen je partner maar eigenlijk de deur al gesloten hebt voor jezelf heeft het geen zin om te komen. Ik ken bijvoorbeeld mensen die al verliefd zijn op een ander. De partner voelt dat en wil in therapie. De partner gaat mee, maar alleen om net te doen alsof hij of zij er alles nog aan wil doen. Maar dan is het gewoon weggegooid geld. En kan ik er ook gewoon niets mee.

Hebben we met z’n drieën alles geprobeerd om de boel te redden maar zit er echt geen toekomst meer in? Dan kan ik ook voor jullie de scheiding regelen. Ik werk samen met een familierecht advocaat. Samen met hem berekenen ik de alimentatie en daarna vullen we alles voor de scheiding in zoals jullie dat willen in een convenant en ouderschapsplan. Ik bemiddel tussen jou en je partner en tussen jullie twee en de advocaat. Je hoeft dus niet bij hem langs, maar kunt alles lekker vertrouwd met mij regelen. Lees hier meer over mediation in het algemeen.

Relatiecoaching

Unieke aanpak en combinatie

Ik help jullie om de knoop door te hakken. Ervoor te gaan of om je eigen weg te gaan. Maar dan wel met respect voor elkaar.

Destijds was ik degene die een einde wilde maken aan mijn relatie. Het liep al heel lang helemaal niet en ik wilde gewoon niet meer. Mijn ex stelde relatietherapie voor, maar voor mij was de deur al dicht. Ik heb dat dus ook niet meer gedaan. Maar dat werd me wel verweten door sommige mensen. Ik had er meer aan kunnen doen vonden zij.

Toen wij uit elkaar gingen moest er alimentatie berekend worden en dat hebben we laten doen door een advocaat. Maar de taal die zij gebruikte was moeilijk te volgen, zeker voor mijn ex. Vandaar dat ik besloot dat het makkelijker en begrijpelijker moest kunnen.

In een notendop kun je met mij alles achter elkaar bekijken. Je doet je best om het beter te laten worden met relatiecoaching. Vaak zorgt dit voor een (tijdelijke) opleving. Besluit je daarna dat je toch niet verder wilt met elkaar dan ga ik ervoor zorgen dat jullie als hele goede vrienden uit elkaar gaan. Waarbij je elkaar als collega-ouders gewoon het allerbeste gunt.

 

every-day-is-a-great-day-to-make-a-new-start

Wat maakt mij anders

Ik ben een onderzoeker. Letterlijk opgeleid als privé detective. En ik heb gewerkt als beveiliger. Dus ik heb een scherpe blik en veel levenservaring. Ik heb tatoeages maar spreek ook (alleen als het moet!) juridische taal. Opgegroeid in een mannenwereld tussen bouwvakkers en havenarbeiders. Ik heb al veel mensen geholpen om hun echtscheiding netjes uit te werken. Want ik vind echt dat je elkaar niet dwars moet gaan zitten als de koek op is. Ook niet als je een nieuwe partner krijgt. Dus daar zit ik echt bovenop.

 

Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen als vrienden en collega-ouders uit elkaar te gaan. En dan bedoel ik niet dat zoveel mogelijk mensen uit elkaar moeten gaan, maar áls je het doet, doe het dan gewoon netjes. Zonder losse eindjes. Het liefst zie ik dat iedereen blijft bij de persoon die het beste bij ze past, maar in de praktijk lukt dat bij 1 op de 3 stellen niet. Afijn, je snapt vast wat ik bedoel. Klik hier voor meer informatie over scheiden.

 

 

 

cropped-Love-twee-handen.png

Skype.Ik werk veel via Skype. Als mensen in hun eigen omgeving kunnen praten komen ze vaak makkelijker los. Ze voelen zich veiliger. En er is geen reistijd, ideaal dus, als je wat verder bij me vandaan woont.