Waarom coaching?

Coaching? Meestal ben je gewoon sterk. Positief. Niks aan het handje. Maar nu…ineens, zit je toch in een dip. Je vraagt je af; is dit het nu? Ligt dit nu aan mij? Of aan mijn relatie? Of word ik nu ineens een zwakkeling?

Wees gerust, het komt goed. Ieder mens heeft weleens een dip. In de huidige maatschappij word er zoveel van ons gevraagd dat soms weleens het emmertje overloopt. Niks om je voor te schamen. En steeds meer mensen schakelen dan een coach in.

Praten helpt

Ik ben een echte no-nonsense coach en dat maakt mij een gemakkelijk persoon om tegen en mee te praten. Ik gebruik zo min mogelijk moeilijke woorden, omdat ik dat gewoon niet nodig vind. Je moet je kunnen uiten zonder op je woorden te hoeven letten vind ik. Om die reden komen ook veel mannen in mijn praktijk.

Als je een afspraak met mij maakt hebben we eerst een half uur een gratis kennismakingsgesprek. Klikt het van beide kanten, dan gaan we echt aan de slag.

Emoties

Veel te vaak slikken wij onze emoties weg. Bijvoorbeeld omdat we een ander niet willen belasten met onze “shit”. Maar daarmee stapel je voor jezelf van alles op en ook bij jou moet het er toch een keer uit. Bij mij kun je je emoties er gewoon laten zijn. Je zult merken dat het oplucht en er niks geks aan is. Een enkele keer willen mensen zich nog steeds niet laten gaan in hun emoties en dan geef ik een opdracht mee naar huis zodat je lekker in je eentje los kunt gaan. Het lucht gewoon op.

 

Vergoeding

Tegenwoordig zijn er gelukkig steeds meer werkgevers die het belang van coaching inzien en dus bereid zijn om de rekening te betalen voor hun werknemer. Als je niet “lekker in je vel” zit, werkt dat door in alles, dus ook in je werk. Voordat je het weet zit je in een burn-out of depressie. Om een gezonde werk-privĂ© balans te krijgen is coaching dan ook uitermate geschikt. Als je uitvalt op het werk doordat de balans verstoord is, is de werkgever namelijk verder van huis, ook financieel gezien. Zij hebben meestal een potje voor coaching en dat is een aftrekpost voor de belasting. Ben je ZZP’er? Dan geldt dit voor jou dus ook.

cropped-Love-twee-handen.png

Contact met Petra?

Neem hier contact op

Skype

Vind je me te ver weg zitten? En wil je toch mijn coaching ervaren? Overweeg dan om eens een proefsessie via Skype af te spreken. Je krijgt dan een gratis sessie van een half uur! Vraag het hier aan: Gratis Skypesessie.

Je laat je gegevens achter en ik neem via de mail contact met je op om een afspraak in te plannen.

Heb je nog geen Skype? Dan kun je dat hier downloaden.

coaching via Skype