over-mij-nieuw#Positiviteitsjunkie, aangenaam!

Mijn naam is Petra Tappij Gielen van Leeuwen. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters. 

Mijn oudste twee dochters hebben een andere vader dan de jongste. Met de vader van de jongste ben ik al sinds 2001 heel gelukkig en sinds 2006 ook getrouwd. Onder het kopje “blog” kun je daar meer over lezen.

 

Hobby’s en liefhebberijen

Behalve 3 kinderen heb ik ook nog een legertje huisdieren. Ik noem ze altijd mijn behaarde kinderen. Verder luister ik graag naar Flower Power muziek.

peace

 

 

 

Mijn achtergrond

Ik ben een geboren coach. Ik heb 2 jaar lang scheidingsmediation en relatiecoaching gedaan als beroep, maar alle formaliteiten die daarbij komen kijken vond ik helemaal niks. Als vrije vogel hou ik niet van het verplicht lid zijn van beroepsverenigingen. Bovendien vind ik het veel leuker om 1 persoon tegelijk te coachen.

In het filmpje van 2014 hieronder vertel ik meer over mijn ervaring als mediator.

 

 

Wat mij anders maakt dan andere lifecoaches

Behalve het feit dat ik zelf ontzettend veel heb meegemaakt en daar altijd al heel goed mee om heb kunnen gaan, heb ik ook nog eens diverse cursussen en trainingen gevolgd om mijn eigen persoonlijk meesterschap naar een hoger level te tillen. Denk daarbij onder andere aan Michael Pilarczyk, Tony Robbins en de wat oudere alom bekende “goeroe’s”. Soms ga ik zelf ook nog wel eens naar een coach.

Maar ik houd wel heel sterk vast aan mezelf. Dus gewoon “doe maar normaal, dan doe je gek genoeg”. En praktisch kijken naar dingen waar je tegenaan loopt. Snel een oplossing proberen te zoeken zodat je weer verder kunt.

Lieve petra, dank je wel voor je liefdevolle inzichten, je hebt me weer in beweging gekregen❤. Linda Werkman

img_3505

Online

Gelukkig leven we in het “internet-tijdperk”. Woon je dus niet bij mij in de buurt, dan kunnen we via Skype hetzelfde bereiken als “live”. Ik stel je op je gemak en help je desnoods nog met een uitleg over hoe Skype werkt. Ook is de mogelijkheid er om via Facebookvideobellen met mij in gesprek te gaan.

 

Wil je me volgen op Facebook? Klik dan hieronder op het icoontje “volgen”.