over-mij-nieuw#Positiviteitsjunkie, aangenaam!

peace

Mijn naam is Petra Tappij Gielen van Leeuwen. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters. 

In 2001 ben ik van de vader van mijn oudste twee dochters af gegaan. Mijn oudste twee dochters hebben een andere vader dan de jongste. Met de vader van de jongste ben ik al sinds 2001 heel gelukkig en sinds 2006 ook getrouwd. Onder het kopje “blog” kun je daar meer over lezen.

 

Hobby’s en liefhebberijen

Behalve 3 kinderen heb ik ook nog een legertje huisdieren. Ik noem ze altijd mijn behaarde kinderen. Verder luister ik graag naar Flower Power muziek.

Mijn achtergrond

Ik ben een geboren coach. Opgroeiende tussen de bouwvakkers en havenarbeiders op Rotterdam Zuid was ik altijd al de denker. 23 jaar lang heb ik bij Holland Casino gewerkt, eerst als croupier en later als Observer en leidinggevende op de afdeling bedrijfsbeveiliging.  Sinds 2014 werk ik voor mezelf als mediator, mannencoach en relatiecoach. Omdat ik meer houd van het redden van relaties dan het formele afronden van relaties ben ik mij specifiek gaan richten op relatietherapie. Dat geeft een veel positievere vibe.

In het filmpje van 2014 hieronder vertel ik meer over mijn ervaring als mediator. Dit werd destijds uitgezonden op RTL 4.

Ook ben ik in mijn tijd als mediator op de lokale televisie geweest: De Huiskamer van Flakkee.

 

 

Wat mij anders maakt dan andere relatietherapeuten

Behalve het feit dat ik zelf ontzettend veel heb meegemaakt en daar altijd al heel goed mee om heb kunnen gaan, heb ik ook nog eens diverse cursussen en trainingen gevolgd om mijn eigen persoonlijk meesterschap naar een hoger level te tillen. Denk daarbij onder andere aan Michael Pilarczyk, Tony Robbins en de wat oudere alom bekende “goeroe’s”.bureau dolly nieuwe coachopleiding

 

Ik houd wel heel sterk vast aan mezelf. Dus gewoon “doe maar normaal, dan doe je gek genoeg”. En praktisch kijken naar dingen waar je tegenaan loopt. Snel een oplossing proberen te zoeken zodat je weer verder kunt. Lekker creatief zorg ik dat je je altijd op je gemak voelt. Ben ik eenmaal op dreef, schrik dan niet van mijn taalgebruik. Dat kan soms iets anders zijn dan je van een mediator verwacht. 🙂

Lieve petra, dank je wel voor je liefdevolle inzichten, je hebt me weer in beweging gekregen❤. Linda Werkman