Waarom een lifecoach

Ik kan jou helpen om uit je hoofd te komen. Als je middenin een moeilijke situatie zit blijf je vaak rondjes draaien binnen je eigen gedachten. Ik geef je nieuwe inzichten waardoor je anders gaat denken. Ook ben ik je klankbord op zo’n moment.

Ik weet precies wat er allemaal door je heen gaat als je op de wipwap tussen scheiden en blijven zit. Je wilt het beste voor je kinderen, maar een scheiding is toch niet goed voor hen?

Als je echter bij elkaar blijft puur voor de kinderen zal dat de kinderen op latere leeftijd een schuldgevoel geven. Je hebt dan immers je eigen leven opgeofferd voor die van hen.

Wie ik coach

Ik coach vrouwen die uit de mannenwereld komen of die hun mannelijke kant omarmen. Die nuchter zijn en met beiden benen op de grond staan. Of die dat nu juist kunnen gebruiken. Die houden van mijn directheid omdat ze het gewend zijn. Je bent iemand die normaal gesproken erg zelfstandig is, maar het nu gewoon even niet meer weet.

Je wilt een einde aan de onzekerheid, of die nou positief of negatief uitpakt. Rust in je hoofd, want je wilt verder. Je moet verder. En je gaat dus actie ondernemen. Onderzoeken of het aan jou ligt of dat het echt de relatie is.

Persoonlijke ontwikkeling Goeree Overflakkee

Lange weg

Ik help jou om de knoop door te hakken. Ervoor te gaan of om je eigen weg te gaan. In 2001 heb ik zelf dit proces doorlopen en ik weet dus echt hoe het voelt allemaal. Dat het niet over rozen gaat in het begin.

Maar ook dat je er zoveel beter door kunt worden. Niet meer uitvallen naar je kinderen, niet meer afgeven op alles en iedereen en ga zo maar door.

De eerste paar weken van een traject gaan we eerst onderzoeken wat er exact aan de hand is. Dan gaan we verder met een plan van aanpak. Besluit je te blijven bij je partner? Dan gaan we ervoor zorgen dat jij je beter gaat voelen doordat je zelfbeeld en communicatie gaan verbeteren.

Wil je scheiden? Dan help ik jou met het ouderschapsplan en eventueel een convenant. En kan ik je begeleiden bij het juridische proces door mijn nauwe band met een familierecht-advocaat. Ook geef ik je praktische tips hoe je om kunt gaan met je aanstaande ex.

Mijn trajecten duren altijd 3 maanden omdat je veel praktische zaken te bekijken hebt. En veranderen kost tijd. Maar daarna begint een nieuw en veel beter tijdperk. En daar ben je gewoon enorm aan toe.

every-day-is-a-great-day-to-make-a-new-start

Wat maakt mij anders

Ik ben een onderzoeker. Letterlijk opgeleid als privé detective. Dus ik heb een scherpe blik en veel levenservaring. Maar ik ben ook opgeleid als als coach. En echtscheidingsmediator. Ik heb al veel mensen geholpen om hun echtscheiding netjes uit te werken.

De woorden van mijn eigen businesscoach over mij zijn: “Jij bent de privé-detective die innerlijke opsporing doet naar kracht en vertrouwen na een onrustige periode. Zodat je klant weer rust in haar hoofd krijgt om weer nieuwe zaken op te pakken”. En dat klopt precies.

Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen rust in hun hoofd te geven. En als dat betekent dat je rigoureuze stappen moet zetten, dan is dat niet anders. Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt. Dat is soms lastig, maar wel broodnodig. Ook help ik mensen door ze een zelfvertrouwenboost te geven. Zo maak je een mooie nieuwe start!

 

 

 

cropped-Love-twee-handen.png

Liefde voor jezelf

Skype.Ik werk veel via Skype. Als mensen in hun eigen omgeving kunnen praten komen ze vaak makkelijker los. Ze voelen zich veiliger. En er is geen reistijd, ideaal dus, als je wat verder bij me vandaan woont.